Σύνθεση

ArthroVet

Στη σύνθεση αναφέρονται οι ποσότητες των συστατικών ανά τεμάχιο (κάψουλα, twist off κάψουλα, δισκίο ή φακελάκι), εκτός εάν αναφέρεται κάτι άλλο.

ArthroVet HA Complex
Small breeds & Cats (mg/caps.)
60 twist off κάψουλες
ArthroVet HA Complex
(mg/δισκίο)
60 δισκίο & 90 δισκία
Γλυκοζαμίνη 169 300
Χονδροϊτίνη (θειική) 22,23 30
Υαλουρονικό νάτριο 5,53 7
Harpagophytum procumbens, Avocado, Soya (ASU) 100 300
L-καρνιτίνη 44
Βιταμίνη C 25 25
Ψευδαργύρος (οξείδιο) 1,25 1,25
Μαγγάνιο (οξείδιο) 1,67
Μαγγάνιο (θειικό) 6,12
Χαλκός (θειικός) 2,51
Είναι ασφαλές να χορηγήσω στο ζώο μου το ArthroVet HA complex;

Η χορήγηση του απευθύνεται σε ζώα με αυξημένες ανάγκες λόγω κάποιου προβλήματος. Όλα τα συστατικά που περιέχονται στο προϊόν, υπό φυσιολογικές συνθήκες παράγονται από τον οργανισμό. Επομένως η χρήση του είναι απολύτως ασφαλής.

Έχει παρενέργειες;

Ως προϊόν και σύνθεση, δεν έχει καμία παρενέργεια. Επειδή, οτιδήποτε χορηγείται από το στόμα, μπορεί να έχει κάποια επίπτωση στον οργανισμό, θα πρέπει ο άνθρωπος που το χορηγεί, να προσέχει για τυχόν αλλαγές, όπως διάρροια, εμετός, κνησμός. Οι αλλαγές μπορεί να οφείλονται σε μία υπερευαισθησία του ζώου ή σε αλλεργία σε κάποια από τα συστατικά του. Θα πρέπει πάντοτε να ληφθούν υπ` όψη και οποιεσδήποτε άλλες αλλαγές έχουν γίνει κατά την περίοδο χορήγησης του προϊόντος, πχ. αλλαγή στην τροφή, στην ποσότητα της τροφής, στη λήψη ή μη νερού κ.ο.κ. Σε κάθε περίπτωση, αρμόδιος για να εκτιμήσει την κατάσταση είναι ο κτηνίατρος σας.

Πως αντιμετωπίζω κάποια ανεπιθύμητη ενέργεια;

Από όπου και αν προέρχεται η ανεπιθύμητη ενέργεια, διακόψτε τη χορήγηση οποιουδήποτε προϊόντος και συμβουλευτείτε τον κτηνίατρο σας.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search